söndag 17 maj 2009

Så var det över för i år

Slutligen så har de tre största ligorna avgjorts. Igår stod det även klart Inter och Barca tog hem respektive liga. Stort grattis till dessa två lag.

Inter har gjort det igen och det är Zlatans femte gång i rad (även om de två första ströks) att vinna ligan. Inter har i serien blivit jämna i spelet och nu gäller det att få till spelet i CL till nästa år. Det har verkligen gått troll i deras spel när det kommer till CL. De har inte ens varit nära att gå vidare på senare tid, så till nästa säsong måste de ta tag i sitt spel när det kommer till CL.

Pep har gjort ett fantastiskt jobb med Barca och med det spelarmaterial han förfogar över har han fått stora befogade krav på sig som han har tacklat suveränt. Nu återstår det bara att se vilket lag som är bäst i världen, Barca eller Man U. Finalen i Rom har jag stora förhoppningar på!

På hemmaplan körde Elfsborg respektive Blåvitt över sina motståndare. Lutar åt att det är dessa två lag samt AIK som kommer att göra upp om guldet i år. Malmö gjorde återigen ett bottennapp, resultatmässigt. MFF lyckades inte slå bottenlaget Bajen trots ett massivt spelövertag, pinsamt!

Nu väntar vi på finalen i Rom, ska bli underbart att se!

//David

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar