lördag 19 september 2009

Framtidens fotboll


Vilken spelglädje Barcelona visade upp i kvällen match! Helt otroligt vilket passningsspel de visar upp och även backlinjen spelar sig ur alla slags situationer. Jag kan inte annat än bli mäkta imponerad. Om fler lag var lika skickliga som Barca hade det verkligen inte varit fel.

Zlatan inledde målskyttet iskallt och sedan rullade det bara på. När Messi slog in 5-2 i matchens slutsekunder var det efter ett riktigt fint passningsspel som påbörjades efter en hörna. Leo Messi, vilken bollkontroll, blick och välriktat skott han besitter, världens bästa fotbollsspelare enligt mitt tycke.

Nu var kanske inte motståndet det bästa och det ska bli intressant när Barca får möta lite mer kvalificerat motstånd. Fast vilka kan ge dem motstånd i La liga mer än Real? Har svårt att se något annat lag som skulle kunna vinna mot dem så som de spelar för tillfället.

I morgon möter Real Xerez som är nykomlingar och frågan är bara hur stora segersiffrorna kommer att bli, 4-1 kanske?

Annars är morgondagens match derbyt i Manchester. City får klara sig utan Adebayor samt Utd. utan Scholes. I skrivande stund verkar det vara frågetecken för t.ex. Ferdinands och Tevez medverkan samt några till. Matchen startar 14:30 och visas på pluset Sport för er som tänker se den. Det känns som om det kommer att bli en stenhård kamp mellan två bittra rivaler, men jag tror att Utd. drar det längsta strået i morgon.

Missa inte heller Londonderbyt mellan Chelsea och Spurs!

//David




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar